Van etiket tot productielijn

Wij zijn in vele markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppen sluiten van flessen of cans.

Ons laatste nieuws

Hier vind je onze laatste blogs. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze diensten en aanbiedingen. Het nieuws verdelen wij in 3 onderwerpen, zodat je direct kunt vinden wat je zoekt! Deze onderwerpen zijn gebruikte machines, klantencases en ander nieuws.

 

Vacature voor Technicus / Engineer

Vacature voor Technicus / Engineer

Ben je geïnteresseerd en ervaren in de techniek? Voor ons kantoor gevestigd aan Gladsaxe 39 te Apeldoorn zijn wij op zoek naar jou Technicus / Engineer (38 uur per week) De organisatie Tehabo maakt deel uit de Contimeta-groep te Utrecht. Tussen Apeldoorn en Utrecht...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.