Van los etiket tot complete productielijn

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij je partner met alvulmachines voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppen sluiten van flessen, cans en/of potten van farmaceutische producten.

Afvullijnen en etiketteerlijnen

Tehabo is je partner bij de aanschaf, het vernieuwen of vervangen van afvullijnen en etiketteerlijnen binnen de organisatie. Ook helpen we je bij het onderhoud van de machine. Je kunt een onderhoudscontract afsluiten, zodat je altijd ongestoord kunt produceren. Daarvoor kun je contact opnemen met Erwin van Oostveen.
Combinatielijnen
complete afvullijnen en etiketteerlijnen
Bij volledige afvul- en etiketteerlijnen kies je voor een combinatie van machines, zoals een afvulmachine en de etiketteermachine. Deze combinatie zorgt ervoor dat het proces efficiƫnter verloopt. De investering in een nieuwe afvul- en etiketteerlijn keert zich door de verbeterde efficiƫntie en tijdsbesparing snel weer uit.
Ook wanneer je zeer specifieke wensen en behoeften hebt met betrekking tot (nieuwe) afvul- en etiketteerlijnen, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!
We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij een afvul- en etiketteerlijnen zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de processen binnen een organisatie.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.