Van los etiket tot volledige productielijn

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen of pallets in de warehousing sector. Maar wij zijn ook partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppen sluiten van flessen of potten voor farmaceutische producten.

Tehabo levert ook bijbehorende etiketten, etiketprinters en printerkoppen.

Onze service & supplies

Ons werk eindigt niet bij de fabricage en verkoop van onze standaard machines. Wij leveren maatwerk waar nodig. We helpen de klant bij gewenste modificaties aan de machine. En voorzien de machines van toekomstig onderhoud, indien gewenst.

Naast machines levert Tehabo uiteraard ook etiketten, thermal transfer linten, thermal transfer etiketprinters, onderdelen van etiketprinters en printerkoppen voor ieder type etiketprinter.

Tehabo levert een grote variƫteit aan zelfklevende etiketten op rol of met zig-zagvouw met kader, logo, gekleurd of blanco, op papier of kunststof met iedere belijming en in elke oplage. Neem contact op voor alle mogelijkheden en prijsinformatie.

Thermal Transfer printen
Thermo Transfer printen is een zeer effectieve manier van printen van variabele informatie op labels / etiketten of direct op de verpakking. Industriƫle etiketprinters en inline printers zijn allemaal beschikbaar voor thermo transfer printen en geschikt voor bijna elke toepassing. Het belangrijkste doel is om het juiste thermo transfer lint voor uw toepassing te vinden.

Maatwerk & Modificaties

Voor een complete productielijn

Installatie & Onderhoud

Op locatie en altijd in topconditie

Gebruikte machines in de verkoop

Tweedehands machines, die nog uitstekend hun werk doen, gaan natuurlijk niet op de schroothoop. We doen een volledige testronde en controleren of ieder onderdeeltje nog functioneert. Daarna zijn ze klaar voor een nieuwe eigenaar. Iedere keer dat wij weer een gebruikte machines beschikbaar hebben, plaatsen we een berichtje met de details op onze blog. Of neem contact op voor de actuele voorraad!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.