Van etiket tot productielijn

Wij zijn in vele markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppensluiten van farmaceutische producten.

Buffertafels

Een buffertafel, ook wel draaitafel genoemd, helpt aanzienlijk bij het minimaliseren van de stilstand op uw productielijn. Tehabo ontwikkelt de perfecte buffertafel voor jouw productielijn. Vrijblijvend informeren? Neem contact op!
Buffertafel op maat
Een buffertafel wordt bijna altijd ontwikkeld in samenspraak met de klant, omdat elke organisatie te maken heeft met andere producten. Als Tehabo zijn wij zowel in staat een buffertafel toe te voegen aan de bestaande productielijn, dan wel een volledig nieuwe productielijn te ontwikkelen. Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos.
In elke oplossing proberen wij jouw productielijn zo efficiënt mogelijk te maken. Op deze manier ben je in staat de investering binnen een nette periode terug te verdienen.
Zijn er specifieke zaken waaraan de buffertafel moet voldoen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is altijd een buffertafel met bijbehorende accessoires die aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie.
RVS buffertafel
Er zijn verschillende soorten buffertafels, elk afgestemd aan de specifieke wensen en behoeften van organisaties. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid een RVS buffertafel te kiezen.
Het gebruik van een RVS buffertafel is met name geschikt voor vochtige productieprocessen. Daarnaast kies je met RVS voor een langere levensduur van de buffertafel.
Waar de investering misschien groter is dan bij een ander materiaal, kies je wel voor de meest duurzame oplossing. Jouw productielijn wordt hiermee niet alleen meer efficiënt, maar gaat ook langer mee. Bekijk samen met ons wat de beste oplossing is voor uw productielijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Etiketten dispenser
Wanneer de producten zich op de buffertafel bevinden, kan dit het juiste moment zijn etiketten toe te voegen aan de producten. Je kunt hiervoor een etikettendispenser bij ons aanschaffen als aanvulling op een buffertafel.
Aanvullende accessoires, zoals een etikettendispenser, maken uw productielijn nog efficiënter.
Ook wanneer je andere specifieke wensen en behoeften hebt, kun je altijd volledig vrijblijvend contact met ons opnemen.
Video
Hierboven een video voor een impressie van onze buffertafels. Op deze video zie je direct een invoer-buffertafel, die de flessen naar de start/stop band brengt.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.