Etiketteermachines: Van los etiket tot complete productielijn

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor etiketteren van flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig etiketteren van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij je partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of voor doppensluiters van potten of flessen met farmaceutische producten.

Etiketteermachines

Tehabo is gespecialiseerd in etiketteermachines voor etiketteren van vrijwel iedere verpakkingsvorm. Deze machines kunnen ondersteunen in het aanbrengen van zelfklevende etiketten vanaf de rol. Maar ze kunnen dit ook volledig geautomatiseerd doen. Hiervoor bieden wij een breed aanbod semiautomatische en automatische etiketteermachines.

Etiketteren doe je samen met Tehabo!

Flessen etiketteren
Flessen etiketteren

De meest eenvoudige manier om flessen te etiketteren is natuurlijk machinaal. De flessen die u met een flessenetiketteermachine wilt etiketteren kunnen van elk denkbaar materiaal en/of vorm zijn.

Zo kunt u denken aan etiketteermachines voor flessen van glas, plastic of van diverse soorten kunststof.

Bij de meeste flessenetiketteermachines moet u de fles op de machine leggen, waarna het etiket op de fles geplakt wordt. U kunt ook kiezen voor een etiketteermachine die dit automatisch doet door middel van een transportband waar de flessen overheen lopen. Wat u ook kiest wij zorgen ervoor dat de etiketten perfect worden aangebracht, zonder kreukels, rimpels of plooien, exact op de juiste plaats. Specifieke wensen en behoeften met betrekking tot flessenetiketteermachines kunt u altijd met ons bespreken.

Semi -of volautomatisch etiketteren
Semi -of volautomatisch etiketteren
Er zijn drie mogelijkheden bij etiketteren:

  1. Etiketten, aanbrengen met de hand
  2. Semiautomatische etiketteermachine
  3. (vol)Automatische etiketteermachine
Het volledig geautomatiseerd etiketteren levert in veel gevallen het meeste op voor uw organisatie.
Bij een automatische etiketteermachine worden te etiketteren producten via een transportband door de machine gevoerd, die ze vervolgens automatisch zal etiketteren. Hoe jouw ideale etiketteermachine eruit ziet? Neem daarvoor contact met ons, via de telefoon, het informatieaanvraagformulier, per mail of via een live chat.
Dozen etiketteren
Dozen etiketteren
Etiketteert je voor je bedrijf grote hoeveelheid dozen per dag, dan is het in veel gevallen slimmer om te kiezen voor een dozen etiketteermachine. Deze helpt je om automatisch of in sommige gevallen semi-automatisch dozen te etiketten.
Afhankelijk van de omvang van de dozen die geëtiketteerd moeten worden, wordt een etiketteermachine speciaal afgestemd op de wensen en behoeften binnen een organisatie.
Op deze manier bouwen wij een etiketteermachine met standaard componenten, die toch volledig is aangepast op de eisen die u stelt. Er is veel mogelijk, zoals automatische dozenherkenning, een combinatie met wegen, volautomatisch etiketteren en verdere verwerkingen.
Etiketteer configuratie
Etiketteer configuratie
Etiketteren staat natuurlijk niet los van het soort etiket of aanbrengwijze. En ook niet van de verpakkingsvorm, het materiaal, de afmeting en vulling, de productiesnelheid en omgevingsfactoren. Deze eigenschappen kent Tehabo van binnen en van buiten. Neem gerust contact op, als je op zoek bent naar de beste oplossingen!
Bij Tehabo heb je de keuze uit verschillende configuraties, waarbij we veel ervaring hebben binnen de voedingsmiddelen-, cosmetica en chemische industrie.
Hoe een etiketteermachine uiteindelijk geleverd wordt, is volledig afhankelijk van de producten die geëtiketteerd moeten worden. Ook de afmetingen van het etiket en uw specifieke wensen spelen daarbij uiteraard een grote rol. Ontdek in een vrijblijvend gesprek de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op om je specifieke wensen en behoeften te bespreken.
Video etiketteren
Hierboven een video van een van onze vele etiketteermachines. Dit geeft een kleine impressie van wat wij aan machines leveren. Deze machine staat in dienst van het oppakken en etiketteren van plano zakken. Etiketbreedtes zijn mogelijk tot 300 mm. Na het etiketteren worden de zakken in een houder gestapeld. Deze etiketteermachine wordt op maat gemaakt voor diverse zakformaten.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.