Etiketteren is vaak al vanaf kleinere aantallen rendabel. Als je bijvoorbeeld een emmer etiketteert – wat heel moeilijk is met de hand – 25.000 emmers per jaar is daarbij al prima te doen met een etiketteersysteem.
Net als bij Platvis; 10.000 zakken wil je dan ook niet plakken met de hand. “Door de inzet van de etiketteermachine in 2 weken tijd al 50.000 zakken gedaan”. Bij de één is 300 etiketten al rendabel of de moeite waard van de aanschaf van een etiketteermachine, bij de andere 30.000. In de food is een etiketteermachine onmisbaar, omdat het hier vaak om grote aantallen gaat.

Het maken en leveren van een goede, betrouwbare etiketteermachine kun je met een gerust hard aan ons overlaten maar er komt nog veel meer kijken bij goede etikettering.

Er is wetgeving van toepassing op etikettering, denk aan de EU-verordening 1169/2011.
Er moeten vermeldingen op een etiket.
Hoe krijg je alle informatie op een klein etiket.
Welke informatie is nu echt verplicht?
Hoe etiketteer je producten optimaal én voldoen aan wet- en regelgeving?

Tehabo kent de eisen en kan je op weg helpen waaraan je moet voldoen rond etiketteren van bijvoorbeeld levensmiddelen.

Bij etikettering van non-food producten komen er weer andere zaken om de hoek kijken. Non-food producten hebben een etiket dat consumenten informatie geeft over wat er in het gebruiksartikel zit en hoe ze ermee om moeten gaan. Zo staat op bleekmiddel hoe je het product veilig gebruikt en op cosmetica hoe lang het product na opening nog bruikbaar (houdbaar) is.

Tehabo is overgenomen door Contimeta, sinds 1932 totaalleverancier van transportverpakkingen en hechttechniek in de Benelux, Duitsland en Zweden. Net als Tehabo een mooi Nederlands bedrijf met een lange geschiedenis! De marketingafdeling van Contimeta heeft geholpen bij het opzetten van een nieuwe website. Met de nieuwe website vertrouwen we erop je een nog beter beeld te kunnen geven van wat Tehabo (Ons team!) te bieden heeft.

Onze kernactiviteit blijf wat het was, fabriceren en verkopen van etiketteersystemen, afvulmachines, en doppensluiters. Verder bieden we slagstempels of slagstempelgereedschap aan en uiteraard supplies in de vorm van etiketten, etiketprinters en printerkoppen. Daarnaast is er in het design veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak en de navigatievriendelijkheid voor de bezoeker.

8 + 6 =

Etiketteren met Tehabo

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.