Van etiket tot productielijn

Wij zijn in vele markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het sluiten van doppen van verpakkingen met farmaceutische producten.

Afvullen en wegen

Tehabo is jouw partner voor het vinden van de juiste afvulmachines. Deze afvulmachines zijn geschikt voor vloeistoffen, maar bijvoorbeeld ook voor het afvullen van chemicaliën of voor het afvullen van vaten. We leveren machines voor het handmatig vullen, zeer geschikt voor kleine productieaantallen, maar we plaatsen ook volledige afvullijnen met etiketteerunits. Op deze wijze worden zowel kosten als tijd bespaard en is een investering vaak binnen een goed overbrugbare periode terug te verdienen.
Afvullen vloeistoffen
Een oplossing voor het afvullen van vloeistoffen? Dan vind je bij ons zeker waar je naar zoekt. We hebben afvulmachines voor vloeistoffen in alle soorten en maten. Alles hebben wij al een keer langs zien komen. Hierdoor zijn we ook in staat om jouw machine in onze werkplaats op maat te maken. Ook bekijken we de mogelijkheden voor de specifieke vloeistof en verpakking die je wil gebruiken en vullen.
De juiste keuze voor een vloeistof afvulmachine garandeert een forse tijdbesparing. En met deze investering ga je ook stevig voorruit op de hygiëne bij het afvullen van vloeistoffen.
Aan een afvulmachine voor vloeistoffen kan ook een doppensluiter worden toegevoegd. Hiermee kunnen we desgewenst het volledige proces automatiseren. Overleggen wat de beste oplossing is voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Afvullen chemicaliën
Het afvullen van chemicaliën kan een gevaarlijk proces zijn. Hieraan worden dan ook hoge eisen gesteld. Hetzelfde geldt voor de apparatuur die wordt gebruikt.
Voor een zo efficiënt mogelijk proces kun je kiezen voor een afvulmachine waarbij je de verpakking zelf plaatst. Of voor de aanvoer via een transportband.
Kies je voor een transportband? Zo kun je een aanzienlijke tijdbesparing realiseren bij het afvullen van de verpakkingen. Daarnaast kun je overwegen om aan dit proces een (automatische) doppensluiter toe te voegen. Zo wordt het volledige proces geautomatiseerd. Heb je zelf ideeën of wil je jouw plannen met ons bespreken? Neem gerust contact op zodat wij je hierin kunnen adviseren!
Afvullen van flessen
Een afvulmachine is de ideale oplossing wanneer je (alle soorten) flessen wilt vullen. Het afvullen van flessen met de hand is namelijk een redelijk tijdrovend proces. Wij leveren de juiste afvulmachine voor flessen. Kom eens praten!
Rekening houdend met hygiëne-eisen en voorschriften, is het afvullen van flessen eigenlijk ondenkbaar zonder een afvulmachine.
Met een afvulmachine wordt het proces voor niet alleen efficiënter qua tijd, maar ook veel nauwkeuriger. Uiteraard kunnen we de afvulmachine complementeren met een doppensluiter om het proces volledig te automatiseren. Ontdek de mogelijkheden van Tehabo voor jouw onderneming. Neem contact op om jouw specifieke wensen en met ons te bespreken!
Video
Hierboven een video van een dubbelkops afvulmachine voor een impressie van onze afvullers. Je ziet een invoer-buffertafel, start/stop band met 2-kops automatische afvuller van schuimende vloeistoffen.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.