Van etiket tot complete productielijn

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppensluiten van flessen of cans.

Over ons

Wij zijn fabrikant en leverancier van machines op het gebied van etiketteren, afvullen, doppensluiten en aanverwante technieken. Onze doelmarkten zijn de food, non-food industrie en warehousing.

Tehabo

Sinds onze oprichting in 1974 produceren wij onze machines zelf in onze eigen fabriek. Met onze ervaring hebben wij een uitgebreide klantenkring kunnen opbouwen. Deze klanten waarderen ons om onze flexibiliteit en aandacht voor specifieke wensen.

Onze flexibiliteit is groot, omdat wij de hele productie zelf in de hand hebben.

Ook kunnen we daardoor de meest adequate ondersteuning en nazorg bieden. Vanzelfsprekend is eventueel onderhoud ook in goede handen bij ons. Onze fabriek en tevens hoofdkantoor is centraal gelegen in Apeldoorn.
U kunt ook bij ons terecht voor een onderhoudscontract en natuurlijk voor supplies, zoals etiketten etiketprinters en etiketprinterkoppen.

Ons assortiment

Ons team is toegewijd, goed opgeleid en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Door de jaren heen heeft dit team een vast assortiment aan etiketteersystemen ontwikkeld, die breed toepasbaar zijn.
Dit geldt ook afvulmachines en doppensluiters. Wij worden blij van maatwerk!

Onze etiketteermachines, afvulmachines en doppensluiters zijn altijd robuust, betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Deze eigenschappen zijn noodzakelijk voor een ononderbroken productieproces in een industriële productie-omgeving. Andere productverbeteringen zijn gebaseerd op onze ervaringen uit de praktijk.

Specialist in etiketteren

Tehabo levert maatwerk. Onze machines worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd, in eigen fabriek. Etiketteermachines en -units zijn hierbij al jaar en dag onze specialiteit.

We kunnen etiketteren aan de bovenkant, onderkant, zijkanten, achterkant, om de hoek. Alles is mogelijk.

De etiketten kunnen in lijn worden gedrukt door middel van een geïntegreerde thermische printer. Pallet etiketteermachines voor het aanbrengen van etiketten op een of beide zijden.

Compacte organisatie-structuur

Tehabo geniet van de voordelen van een compact en flexibel bedrijf. Korte communicatielijnen, een hecht team en alles op één plek. Naast prettige werkomstandigheden en een uitstekende sfeer, heeft Tehabo veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van haar teamleden.

In 2016 heeft Tehabo aansluiting gevonden bij de Contimeta groep, een grote speler in de verpakkingstechniek.

Contimeta stelt ons in staat om ook de komende jaren hoge kwaliteit en flexibiliteit te kunnen garanderen, zonder onze zelfstandigheid en vestiging te verliezen.

Bel voor meer informatie

Heb je ons inmiddels een beetje leren kennen? en denk je dat we wat voor elkaar kunnen betekenen? Geef ons een belletje! Of stuur een bericht via het contactformulier. Start een live chat tijdens werkuren. Of je kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen.

Wat je van ons kunt verwachten

Wij geloven dat je met gedegen kennis, jarenlange ervaring en persoonlijk contact met de klant een heel eind komt. Op ons kun je altijd bouwen!

N

Vakkundig sinds 1974

N

Breed aanbod machines

N

Vast team van professionals

N

Maatwerk waar je op kunt bouwen

N

Onderhoud en nazorg altijd mogelijk

N

Een luisterend oor voor specifieke wensen

N

Persoonlijk contact

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.