Van los etiket tot complete productielijn

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig etiketteren van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppen sluiten van flessen of cans en meer…

Onze machines

Wij zijn van alle markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppensluiten van flessen, potjes ed. met farmaceutische producten.
Flessen, blikken, dozen en meer

Vloeistoffen en vaste stoffen

Automatisch, pneumatisch of elektrisch

Tubesluiters

Voor het sluiten van kunststof en laminaat tubes.

Afvul-etiketteerlijnen

Complete lijn voor afvullen én etiketteren

En aanverwante apparatuur
Handslag, wielslag, schijfslag en numeroteurs

Gebruikte machines in de verkoop

Tweedehands machines, die nog uitstekend hun werk doen, gooien we natuurlijk niet op de schroothoop. We doen een volledige testronde en controleren of ieder onderdeeltje nog op zijn plek zit. Daarna zijn ze toe aan een nieuwe eigenaar. Iedere keer dat wij weer een gebruikte machines beschikbaar hebben, plaatsen we een berichtje met de details op onze blog.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.