Rob: “De vragen die je aan een klant stelt als deze wil afvullen en wegen: Wat wil je afvullen en welke hoeveelheid?”

We zeggen bij afvullen altijd tot en met 5 liter doe je volumetrisch, de TAM’s (TAM trechters). Vanaf 5 liter doe je gravimetrisch met een weegschaal, omdat je niet meer volumetrisch kunt doen. Het wegen gebruik je om te weten, wat zit er in die can? Vanaf daar kijk je wat er nog allemaal bij moet: etiketteren, aanvoer van de flessen, afvoer van de flessen, doppen sluiten? Wat wil de klant, heeft ie al doppen? Of wil hij misschien alleen afvullen? Dit komt allemaal ter sprake.

Arno “Sommige klanten weten al wat ze willen, andere klanten weten nog helemaal niks en komen bij Tehabo praten en wisselen we ideeën uit. Advies: misschien moet je eens denken aan een nieuwe afvulmachine. En als je het etiketteren niet meer met de hand wilt doen, neem dan ook een etiketteermachine.”

Zo maakt Tehabo samen met de klant een plan van aanpak. Hangt ook af van een budget. In modules opbouwen. Start met afvulmachine, gaat het wat beter, koppel er een etiketteermachine aan.
Als een klant belt of mailt met Tehabo, filteren ze daar al een beetje uit wat de klant wil of nodig heeft. De ene klant weet precies wat hij wil, de andere klant helemaal niet of weet ook niet wat er kan.

Veel klanten maken gebruik van de expertise van Tehabo. Met de basis van: we willen dit of dat en hoe kunnen we dit het beste aanpakken. Tehabo nodigt de klant dan uit om te komen praten, om ook meteen in de showroom en de werkplaats de machines te bekijken en bespreken. Al pratend kun je dan beslissen: “dan kun je het beste die nemen, en waarom dan niet die etc.”.
“En dan groeit dat en daar komt dan iets uit.”

Tehabo is in 2016 overgenomen door Contimeta, sinds 1932 totaalleverancier van transportverpakkingen en hechttechniek in de Benelux, Duitsland en Zweden. Net als Tehabo een mooi Nederlands bedrijf met een lange geschiedenis! De marketingafdeling van Contimeta heeft geholpen bij het opzetten van een nieuwe website. Met de nieuwe website vertrouwen we erop je een nog beter beeld te kunnen geven van wat Tehabo (Ons team!) te bieden heeft.

Onze kernactiviteit blijf wat het was, fabriceren en verkopen van etiketteersystemen, afvulmachines, en doppensluiters. Verder bieden we slagstempels of slagstempelgereedschap aan en uiteraard supplies in de vorm van etiketten, etiketprinters en printerkoppen. Daarnaast is er in het design veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak en de navigatievriendelijkheid voor de bezoeker.

9 + 13 =

Gravimetrisch of volumetrisch | afvullen en wegen

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.