Van etiket tot productielijn

Wij zijn in vele markten thuis. Van etiketteermachines voor flessen en blikken in de food industrie tot meerzijdig labelen van dozen in de warehousing sector. Maar ook zijn wij jouw partner voor het afvullen van jerrycans met chemische producten. Of het doppensluiten van farmaceutische producten. Daarnaast verkopen we van oudsher slagstempels en slagstempelmachines.

Slagstempels en slagstempelgereedschap

Met onze slagstempels en slagstempelmachines ook wel markeringsapparatuur bieden wij altijd de perfecte technologieën en service om aan jouw eisen en uitdagingen van precisie en betrouwbaarheid te kunnen voldoen.

Slagstempels worden gebruikt om in (harde) materialen markeringen aan te brengen in de vorm van een logo, een tekst of een serienummer bijvoorbeeld, individueel, met een handslagstempel of machinaal, hydraulisch, excentrisch ed.
Onze slagstempels zijn van oerdegelijke Duitse kwaliteit en verkrijgbaar voor markeren van alle materiaalsoorten.

Stempelgereedschap en stempelmachines voor metaal
Op onze website vind je een assortiment handstempelgereedschap, wielslagstempels met meerdere wielen met slagkop of inspantap voor opname in een pers.

Enkel- en meervoudige handslagstempels al dan niet met handbescherming. Schijfslagstempels, machinestempels, stempelhouders voor staalstempels voor meerdere posities met slagkop of inspantap voor opname in een drukpers.
Verder vind je in dit gebied ook pneumatische persen met een druk van maximaal 30 ton en aanverwante accessoires.

Graveermogelijkheden
– Scherp
– Mini stress: afgeronde puntjes gravering
– Boule: scherpe puntjes gravering
– Low stress: afgeronde gravering

Een andere term: Staalstempels wordt in de staalwereld gebruikt. Verschillende varianten. Om een code aan te brengen in een plaat of werkstuk of lasserstempels. Iedere lasser moet in elk product dat hij gemaakt heeft zijn stempel zetten. Als er dan problemen zijn met die las, dan weten ze ook wie het geweest is. Stempelgereedschap voor metaal, slagstempel voor metaal worden in deze context ook wel gebruikt.
Stempelgereedschap (voor metaal): kan zowel handslag- als machinestempel zijn.
Slagstempel voor metaal: handslagstempel met een slag van de hamer.

We tonen slechts een kleine selectie gereedschappen en machines, omdat iedere gebruiker zijn eigen specifieke eisen voor product- of reparatieherkenning van producten heeft. Om deze reden, produceren wij slagstempels en apparatuur volgens jullie eisen en specificaties.

Ons gekwalificeerde team staat klaar om je vragen te beantwoorden om naar volle tevredenheid aan gestelde eisen te kunnen voldoen.

Neem contact op voor meer informatie!

Slagstempels
In ons assortiment hebben we verschillende typen slagstempels, waaronder handslagstempel-gereedschap, maar ook slagstempelmachines om te graveren in metaal.

Onze stempelsoorten:

  • Wielslagstempels met meerdere wielen met slagkop of inspantap voor opname in een pers
  • Enkel- en meervoudige handslagstempels, al dan niet met handbescherming
  • Schijfslagstempels
  • Machineslagstempels
  • Stempelhouders voor staalstempels voor meerdere posities met slagkop of inspantap voor opname in een drukpers
  • Pneumatische persen met een druk van maximaal 30t en aanverwante accessoires.
Op zoek naar een bijzondere slagstempel? Naast veel verschillende soorten stempels, bieden we ook een verscheidenheid aan graveermogelijkheden.
Graveermogelijkheden:

  • Scherp
  • Ministress: afgeronde puntjes gravering
  • Boule: scherpe puntjes gravering
  • Low stress: afgeronde gravering

Vragen over onze slagstempel mogelijkheden? Of een offerte opvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Slagstempels op maat
We tonen op ons machine-overzicht slechts een kleine selectie gereedschappen en machines op het gebied van slagstempels, omdat iedere gebruiker zijn eigen specifieke eisen voor product- of reparatieherkenning van producten heeft.
Om deze reden, produceren wij slagstempels en apparatuur vaak op maat. Altijd volgens jouw eisen en specificaties!
Ons gekwalificeerde team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en zo naar volle tevredenheid aan jouw eisen te kunnen voldoen. Neem vrijblijvend contact op door een berichtje te sturen, een live chat te starten of even te bellen naar 055 533 23 22.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.