Gebruikte etiketteermachine type BRU 2500 (met touchscreen en statief)

Specificaties

  • Etiketbreedte: 140 mm
  • Snelheid is variabel.
  • Aansluitspanning is 230 Volt.
  • De etiketteermachine is in hoogte verstelbaar door middel van klemverbindingen. Spindelverstelling is een optie.
  • Geheel nagekeken en wordt verkocht incl. 1 jaar garantie.

Interesse? De prijs van deze etiketteermachine bedraagt € 3.650,- excl. btw af fabriek.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over de BRU 2500 etiketteermachine
De Etiketteermachine BRU 2500 wordt het meest door ons gebruikt. Vaak als middelpunt van een productielijn.
Etiketteren, zijkant, bovenkant, zelfs onderkant, met een aanpassing kan er ook op de voorkant een etiket geplakt worden met deze machine. Allerlei soorten voorbedrukte etiketten.
Er zit standaard geen etiketprinter op. Deze kan er eenvoudig bijgezet worden, erop of erachter. Dit is dan een koopdeel bijvoorbeeld een Toshiba. Deze Wordt geïntegreerd op de machine. Er wordt eerst geprint en dan aangebracht.

Twee mogelijkheden
– Eerst printen, dan erin leggen.
– Of printer aan de machine, dan print je en etiketteer je.

Kan ook deels voorbedrukte etiketten zijn, bijvoorbeeld met logo van de klant. Vervolgens worden dan de variabele gegevens gedrukt. Dit zien we bijvoorbeeld bij coderen. Hier gebruik je vaak een inktjet voor een badgecode, THT. Hangt een beetje van de hoeveelheid van de tekst af die aangebracht moet worden. Als het alleen een datum is, is een inktjet ideaal. Moet je ook een ingrediëntendeclaratie aanbrengen, dan heb je veel meer tekst en dan moet je een ander type printer pakken. uiteraard geven wij daarin een goed advies.

Waar gebruiken we de BRU 2500 voor
– Food en non-food wordt de etiketteermachine voor gebruikt; veel food.
– Tehabo maakt alles op maat, naar wens van de klant. Alles is mogelijk!

Tehabo is in 2016 overgenomen door Contimeta, sinds 1932 totaalleverancier van transportverpakkingen en hechttechniek in de Benelux, Duitsland en Zweden. Net als Tehabo een mooi Nederlands bedrijf met een lange geschiedenis! De marketingafdeling van Contimeta heeft geholpen bij het opzetten van een nieuwe website. Met de nieuwe website vertrouwen we erop je een nog beter beeld te kunnen geven van wat Tehabo (Ons team!) te bieden heeft.

Onze kernactiviteit blijft wat het was, fabriceren en verkopen van etiketteersystemen, afvulmachines, en doppensluiters. Verder bieden we slagstempels of slagstempelgereedschap aan en uiteraard supplies in de vorm van etiketten, etiketprinters en printerkoppen. Daarnaast is er in het design veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak en de navigatievriendelijkheid voor de bezoeker.

2 + 2 =

Etiketteermachine BRU 2500, onze meestverkochte etiketteerunit

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies om jou als zakelijke gebruiker beter van dienst te kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken ga je door verder gebruik te maken van deze website hiermee akkoord. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.